(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Фахівці Держгірпромнагляду інспектують зернозберігаючі та зернопереробні підприємства області

01.07.2013

Інспектори територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області  перевірили стан промислової безпеки та охорони праці на двох елеваторах, одному комбінаті хлібопродуктів та млині.

Зокрема, було проінспектовано ДП «Неполоківський комбінат хлібопродуктів», ТОВ «Війол Зерно», західну філію ТзОВ «АМГ Агрохолдинг», ТзОВ «Колосок-2».
 
Загалом  інспекторами територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області під час перевірок  на підприємствах було виявлено 61 порушення вимог нормативних актів з промислової безпеки та охорони праці.
 
Найхарактерніші порушення на проінспектованих підприємствах, - малоефективна робота аспіраційних систем обладнання; відсутність на обладнанні захисних огороджень; не проведення технічного огляду технологічного транспорту.
 
За результатами  перевірок до адміністративної відповідальності притягнуто чотирьох посадових осіб підприємств.

Через  порушення вимог нормативних актів з охорони праці ( виконання працівниками робіт без відповідного наряду-допуску, незабезпечення їх засобами індивідуального захисту і спорядження, не проведення інструктажу з безпечного виконання робіт) на ТзОВ «АМГ Агрохолдинг» інспектори приписом  призупинили проведення газонебезпечних робіт з очистки колодязів.