(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Посилюється контроль за безпекою у дитячих оздоровчих закладах Буковини

07.06.2013

Територіальне управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області продовжує  посилювати контроль  за безпекою у дитячих закладах краю. 

Відомство продовжує забезпечувати проведення  перевірок  організації безпечної експлуатації  будівель і споруд, обладнання спортивних і дитячих майданчиків у місцях масового відпочинку, оздоровлення та лікування дітей.

Днями, як ми вже повідомляли, інспектори територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області видали низку приписів щодо виявлених у дитячих закладах порушень стану промислової  безпеки та охорони праці.

В одному із таких приписів державним інспектором було зафіксовано пошкодження  металевої конструкції навісу  танцювального майданчика  в оздоровчому таборі  "Здоров'я", розташованого у селі Репужинці Заставнівського району.

 Вже наступного  дня на ім'я головного державного інспектора теруправління Віктора Гапонюка було надіслано факс  за підписом заступника ректора з АГР Буковинського державного медичного університету  П. Скринчук  щодо усунення недоліків виявлених у ході  перевірки спортивно-оздоровчого табору відпочинку "Здоров'я", у якому повідомлялося про оперативний демонтаж  пошкодженої металевої конструкції  навісу танцювального майданчика.

Інспектори територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області продовжують перевірки стану промислової безпеки та охорони праці  у дитячих закладах, а також оперативне й вчасне виконання виданих ними раніше приписів.