(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


В області здійснюються перевірки безпечності робіт з обслуговування, ремонту та експлуатації транспорту, що працює на газовому паливі

28.05.2013

Фахівці територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області здійснюють перевірки суб'єктів господарювання щодо дотримання вимог безпеки  під час технічного  обслуговування, ремонту та експлуатації транспортних засобів,  двигунів,  які працюють на газовому обладнанні. Перевіряють також  безпеку виконання робіт на оглядових канавах та естакадах.

Загалом здійснено 15 перевірок.

Через виявлені порушення видано п'ять розпоряджень щодо призупинення виконання робіт. Накладено одне адміністративне стягнення.

У ході інспекторських перевірок було виявлено наступні порушення: відсутнє перильне огородження на естакадах філії Глибоцького райавтодору: відсутній запасний  вихід в оглядових канавах у КП "Чернівецьке тролейбусне управління"; відсутні  направляючі реборди в оглядових канавах і естакадах філії Глибоцького райавтодору, КП "Чернівецьке тролейбусне управління", ТОВ "Струминка".

Порушень безпеки при використанні двигунів, що працюють на газовому паливі (управління газового господарства, за винятком Вижницького, Заставнівського та Глибоцького УГГ) не виявлено. 

Довідково: цьогоріч у транспортній галузі Чернівецької області зафіксовано один нещасний випадок зі смертельним наслідком.