(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


У територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Чернівецькій області відкрито «гарячу лінію»

24.05.2013

На виконання доручення Кабінету Міністрів України від 15.05.2013 №33 щодо  сприяння належному оздоровленню та відпочинку дітей, Держгірпромнагляд спільно з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерством освіти і науки, Міністерством молоді та спорту, Державною службою з надзвичайних ситуацій, Радою міністрів Автономної Республіки Крим, обласними, Київською та Севастопольською міськими держадміністраціями розпочав проведення позапланових перевірок дотримання суб’єктами господарювання соціально-культурної сфери вимог законодавства щодо безпечної експлуатації дитячих і спортивних майданчиків, зокрема тих, що розташовані на прибудинкових територіях, а також атракціонів та інших об’єктів відпочинку дітей.

Під час перевірок особлива увага звертатиметься на наявність дозвільних та проектних документів на експлуатацію атракціонів та інших об’єктів відпочинку дітей, документів щодо їх технічного огляду та експертного обстеження, додержання вимог нормативно-правових актів з охорони праці.

На виконання листа Держгірпромнагляду від 17.05.2013р. № 4635/0/4.2-9.19/6/13, з метою реагування на пропозиції і зауваження громадян на період проведення позапланових перевірок дитячих і спортивних майданчиків, атракціонів та інших об’єктів відпочинку дітей у теруправлінні Держгірпромнагляду у Чернівецькій області розпочав роботу телефон «гарячої лінії» – (0372) 52-49-52 з 9.00 год. до 17.00 год.