(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Між територіальним управлінням Держгірпромнагляду та інспекцією Держенергонагляду у Чернівецькій області вироблено й підписано план спільних дій

05.05.2013
Цим планом передбачається зреалізувати впродовж третього кварталу нинішнього року низку заходів.
 
 Представники обох відомств – територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області та інспекції Держенергонагляду - мають намір провести спільні перевірки на підприємстві «Дімбуддрев» (Вижницький район), Вижницькій міжрайбазі (м. Вижниця), ПП «Тиша» (Новоселицький район), КП «Новоселицька тепломережа» (м. Новоселиця), ТОВ ВПК «Інма» (Кіцманський район), Черешському психоневрологічному будинку-інтернаті (Сторожинецький район), Чернівецькому відділенні Інституту матеріалознавства, МКП «Чернівцітеплокомуненерго», ТОВ «БУКТЕКС», ТзОВ «Ін Тех». Останні чотири підприємства розташовані в обласному центрі. 
 
Довідково: Угода про взаємодію між Держгірпромнаглядом України та Державною інспекцією з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії було підписано у березні нинішнього року.
Документ передбачає формування єдиних системних підходів до здійснення державного нагляду та взаємодії при реагуванні на порушення вимог законодавства у піднаглядних сферах,   координацію дій під час інспекційної діяльності, організації взаємодії та обміні інформацією, координацію діяльності з метою формування єдиних системних підходів щодо проведення експертного обстеження (технічного діагностування) електроустановок, а також участь у розслідуванні аварій і нещасних випадків, пов’язаних з експлуатацією електрообладнання.

Угода чинна впродовж п’яти найближчих років