(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Підготовка до зими

3.09.2010

Тривають перевірки підприємств краю щодо своєчасної та планомірної підготовки до їхньої діяльності в осінньо-зимовий період.

Встановлено, що із 189 трансформаторних підстанцій ВАТ ЕК "Чернівціобленерго", які потребують заміни або ремонту, відремонтовано 47 підстанцій.

При перевірці  МКП "Чернівцітеплокомуненерго" встановлено, що заміні та ремонту підлягають теплові мережі протяжністю 1,5 км.  Більше третини вже відремонтовано. Із наявних 214 котлів, які перебувають на балансі підприємства, переважна більшість - у справному технічному стані. Технічному огляду підлягають ще 35 котлів.

Готовність об'єктів теплопостачання в краї, констатують інспектори управління Держгірпромнагляду по Чернівецькій області, складає майже 70%. Разом з тим виявлено факти незадовільного ходу підготовки окремих підприємств. Зокрема, донедавна не було розпочато ремонтні роботи котельні та котлів у Заставнівському ЖЕУ "Тепловодозабезпечення".

Незадовільні темпи підготовки до зими  спостерігаються на підприємствах текстильної промисловості, машинобудування та сільського господарства.

Через відсутність коштів не дотримуються графіки робіт зі спорудження нової котельні медичного закладу у селі  Брусниця Кіцманського району.