(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Досягнення колективу Чернівецького ЕТЦ міська влада відзначила подякою

20.02.2013

Скарбничка нагород державного підприємства «Чернівецький експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України» днями знову поповнилася.

 
На цей раз – подякою від Чернівецької міської ради – «за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток міста Чернівці, створення умов для забезпечення промислової безпеки й охорони праці на підприємствах».
 
- Думаю, всім було надзвичайно приємно, коли до міської ради надійшов лист від імені організаторів Міжнародного економічного рейтингу «Ліга кращих» з повідомленням про те, що одне з підприємств нашого міста, а саме Чернівецький ЕТЦ, було відзначено такою нагородою, - зазначив на зустрічі з колективом експертно-технічного центру секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. - Добре розуміємо й прослідковуємо всю важливість роботи, яку виконують працівники центру. Це – й технічна підтримка ліфтового господарства міста, належного функціонування котелень у закладах комунальної власності та житловому фонді, безпечності обладнання на будівництві, словом, будь-якої промислової галузі. Тому ми ухвалили одностайне рішення: діяльність колективу має бути відзначена належною увагою й подякою від імені міської влади. На майбутнє закликаю вас до подальшої плідної співпраці. Визначаймо пріоритети, обговорюймо їх, ретельно прораховуймо й працюймо.
 
Натомість начальник Чернівецького експертно-технічного центру (за бездоганне управління підприємством  його було нагороджено від «Ліги кращих» орденом «Лідер економіки» та сертифікатом «Керівник року України») Микола Воронка подякував за відзначення досягнень колективу з боку міської влади.
 
- Відзначення досягнень підприємства - це показники роботи кожного із тих, хто сьогодні трудиться у Чернівецькому експертно-технічному центрі, - запевнив Микола Воронка. - Хочу повідомити: впродовж минулого року наші експерти уклали договори з півтори тисячами замовників. Надали їм послуг на один мільйон вісімсот тисяч гривень. До бюджету та фондів різних рівнів Чернівецький експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України перерахував майже 790 тисяч гривень податків та платежів.
 
Микола Воронка також висловив сподівання, що, співпрацюючи у майбутньому у різних сферах життя територіальної громади, сторони обов’язково враховуватимуть попередній досвід. 
- Хочу нагадати, що особливо активними були наші напрацювання у творенні та реалізації – зокрема, широкомасштабної кількарічної програми з модернізації, ремонту та заміни ліфтів у житлових будівлях міста, - додав очільник підприємства. - Гадаю, такий досвід може бути корисний і при реалізації інших муніципальних програм. У 2013 році маємо приділяти посилену увагу дотриманню вимог в експлуатації газового обладнання та котлів, які опалюють житловий фонд Чернівців, а також заклади охорони здоров’я, освіти, дошкілля та культури. Сподіваємося на створення і реалізацію Комплексної програми з питань промислової безпеки та охорони праці у місті Чернівці, укладанні договору про співпрацю між Держгірпромнаглядом України (в особі територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області) та Чернівецькою міською радою.