(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


На сесії Чернівецької міської ради колектив Чернівецького ЕТЦ та його керівника Миколу Воронку привітали з входженням до "Ліги кращих"

01.02.2013

"32 сесія Чернівецької міської ради VІ скликання розпочалася  із привітальних слів секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина на адресу керівника “Чернівецького експертно-технічного центру Держгірпромнагляду України” та депутата міської ради Миколи Воронки.

Під його управлінням це державне підприємство увійшло до списку лідерів Міжнародного економічного рейтингу “Ліга кращих”.

Підставою для цього стали вагомі досягнення колективу підприємства у своїй галузі господарювання та за значний внесок в економічно-соціальний розвиток держави. Йому присвоєно статус – звання “Підприємство року 2012″ з наданням відповідного сертифікату. Окрім того, його керівника Миколу Воронку нагороджено орденом “Лідер економіки” та авторитетною відзнакою рейтингу – сертифікатом “Керівник року України”, - мовиться в інформаційному повідомленні сектора інформації та зв'язків з громадськістю Чернівецької міської ради. 
 
Повідомлення розміщено на офіційному сайті Чернівецької міської ради та надіслано у  місцеві ЗМІ.
 
Інформація про перемогу Чернівецького експертно-технічного центру  під керівництвом Миколи Воронки, надійшла до Чернівецької  міської ради від організаторів міжнародного економічного рейтингу "Ліга кращих".
Аналогічні повідомлення також надійшли на ім'я керівництва Чернівецької обласної державної адміністрації та Чернівецької обласної ради.