(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Чернівецький ЕТЦ увійшов до Міжнародного економічного рейтингу "Ліга кращих"

26.12.2012

Державне підприємство "Чернівецький експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України" внесено до списку лідерів Міжнародного економічного рейтингу "Ліга кращих".

Підставою для цього стали вагомі  досягнення колективу підприємства у своїй галузі господарювання та за значний внесок  в економічно-соціальний розвиток держави.

Чернівецький ЕТЦ посів 25 лідируючу позицію серед підприємств за профілюючим видом діяльності "Технічні випробовування та дослідження" (КВЕД 74.30.0).

Йому присвоєно статус - звання "Підприємство року 2012" з наданням відповідного сертифікату.

Окрім  того, за бездоганне управління підприємством його керівника Миколу Костянтиновича Воронку нагороджено орденом "Лідер економіки" та авторитетною відзнакою рейтингу - сертифікатом "Керівник року України".

"Лідируюча позиція підприємства та відзначення його досягнень Міжнародним економічним рейтингом "Ліга кращих" - це показник роботи нашого підприємства та кожного із 22 його працівників, - переконаний начальник Чернівецького ЕТЦ Микола Воронка. -  Цьогоріч ми уклали договори з півтори тисячами  замовників. Станом на кінець грудня нинішнього, 2012, року підприємство виконало перед ними фактично всі свої зобов'язання, надавши послуг на загальну суму в один мільйон 800 тисяч гривень. До бюджету та фондів  різних рівнів Чернівецький експертно-технічний центр перерахував майже 790 тисяч гривень податків та платежів".

Довідково: Міжнародний економічний рейтинг "Ліга кращих" будує рейтинги підприємств виключно за офіційними статистичними даними, використовуючи наступні показники, зокрема, дані про валовий прибуток, оборотні активи, виручку від реалізації, рентабельність продажів.

Позиціонування підприємств у списку лідерів відбувається завдяки автоматизованій системі без впливу сторонніх та людських факторів, що дозволяє рейтингу залишатися незалежним, чесним та прозорим.