(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


На раді з питань життєдіяльності Держгірпромнагляд відзвітував про технічний стан готовності об'єктів зимового відпочинку

7.12.2012

Розгляд питання про протипожежний стан об'єктів зимового відпочинку та попередження травматизму й загибелі  людей у зимовий період  було одним із основних, яке обговорювалося днями на засіданні обласної ради з питань безпечної життєдіяльності населення в Чернівецькій ОДА.

Представники територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області відзвітували перед учасниками ради щодо технічного стану готовності об'єктів зимового відпочинку.

Заступник керівника теруправління Іван Луцак вказав, зокрема, на низку технічних порушень, виявлених під час  інспекторських перевірок, а також на недотриманні окремими суб'єктами господарювання та підприємницької діяльності законодавства з питань охорони праці.

"Ми перевірили дев'ять об'єктів. За результатами перевірок призупинено сім одиниць обладнання та робіт. До відповідальності притягнуто двох працівників", - констатував посадовець.

Як наслідок, керівникам  підприємств видано обов'язкові до виконання приписи, їх зобов'язано вжити заходи щодо усунення недоліків та надати інформацію про це в  чітко установлені терміни.

Між тим, теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області зобов'язали забезпечити постійний нагляд за дотриманням  безпеки працівників та відпочивальників на відпочинкових базах, пансіонатах й надалі. Таким було одне із рішень, затверджене на обласній раді з питань безпечної життєдіяльності населення.