(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Майбутні будівельники спілкуватимуться з інспекторами на тему охорони праці та безпеки життєдіяльності

19.11.2012
Завтра, 20 листопада, у державному професійно-технічному навчальному закладі «Чернівецький професійний будівельний ліцей» відбудеться зустріч інспекторів територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області з численною учнівською аудиторією навчального закладу.
 
Спілкування з викладацьким та учнівськими колективами відбуватиметься на тему: «Охорона праці безпеки життєдіяльності».
 
Інспектори, які будуть присутні на зустрічі, наразі вже підготували тези для розмови з учнями. Але основним акцентом у такому спілкуванні, переконують,   має стати теза про персональну відповідальність кожного на своєму учнівському чи робочому місці. 
 
«Ми сподіваємося, що наша зустріч відбуватиметься у формі діалогу, а не монологу. І  нам вдасться зацікавити молодіжну аудиторію темою розмови, - зазначає один із учасників майбутньої зустрічі, начальник державної інспекції нагляду у промисловості та за об'єктами підвищеної небезпеки  теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області Іван  Палагнюк. -  Сподіваємося, що інтерактивне спілкування допоможе зрозуміти майбутнім будівельникам наскільки важливим є дотримання у будівельній галузі норм промислової безпеки та охорони праці. Обов'язково ілюструватимемо все статистичними даними. Говоритимемо й про те, що найчастіше стає причиною травмування та загибелі людей на виробництві, а також про найбільш травмонебезпечні професії».
 
Планується, що аналогічні зустрічі незабаром відбудуться й в інших навчальних закладах міста та області.