(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Розпочинає роботу V Міжнародна науково-технічна конференція «Промислова безпека та охорона праці – 2012. Проблеми. Перспективи»

08.10.2012
Завтра, 9 жовтня, у Ялті розпочне роботу  V Міжнародна науково-технічна конференція «Промислова безпека та охорона праці – 2012. Проблеми. Перспективи».
 
До участі у цьому вже традиційному симпозіумі міжнародного рівня  запрошені представники центральних органів виконавчої влади України, учасники міжнародних організацій, представники наглядових органів країн СНД і Європи, наукових та експертно-технічних організацій.
 
Цьогоріч конференція буде присвячена: проблемам та перспективам державного нагляду, зокрема, пріоритетним напрямкам діяльності Держгірпромнагляду України, особливостям розвитку ринкового нагляду, управління ризиками; основним складовим безпечного виробництва в гірничорудній, вугільній промисловості, нафтогазовому комплексі та на об’єктах підвищеної небезпеки соціально-культурної сфери, міжнародному досвіду діяльності державних органів влади; управлінню охороною праці і промисловою безпекою; новим напрямкам експертно-технічної діяльності в умовах економічних реформ, наукової діяльності.
 
Сьогодні до Ялти вже прибули й учасники конференції з Буковини, зокрема, начальник територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області Іван Луговий та начальник Чернівецького експертно-технічного центру Микола Воронка.
 
Про свою участь у роботі конференції заявили й представники шістьох буковинських підприємств – лідерів будівельної, енергетичної, лісової  та харчової галузей.