(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


На підприємствах газового господарства інспектори Держгірпромнагляду виявили понад 450 порушень

01.10.2012
За дев’ять місяців нинішнього року інспектори територіального  управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області  провели 66 перевірок стану промислової безпеки, виявивши понад 450 порушень нормативно правових актів з охорони праці.
 
У разі ймовірного настання аварійної ситуації, наявності загрози життю та здоров’ю людей у 13 випадках заборонялася експлуатація обладнання.
 
Інспекторським складом терупрпаваління у 2012 також  було проведено всебічну перевірку ПАТ «Чернівцігаз», під час якої з’ясовано питання: дотримання режимів газопостачання спеціалізованими підприємствами газового господарства; стану експлуатації підземних газопроводів; обсягу проведених робіт щодо заміни, капітального ремонту газопроводів, устаткування; укомплектованості персоналом технічних служб спеціалізованих підприємств газового господарства.
 
Станом на перше жовтня за участю місцевих органів влади перевірено також більшість диспетчерських служб та управлінь газового господарства області.
 

Водночас у територіальному управлінні Держгірпромнагляду  констатують: робота щодо підвищення якості проведення експлуатуючими організаціями планового та позачергового технічного обслуговування систем індивідуального опалення, водогрійних газових приладів, працездатності автоматики  безпеки газового обладнання, а також ремонту, дотримання періодичності, повноти обслуговування та утримання у справному стані димових та вентиляційних каналів у багатоквартирних та приватних житлових будинкам, забезпечення власниками справності ущільнення вводів і випусків підземних інженерних комунікацій, здійснюватиметься й надалі.