(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


У ДТП загинув лісник

26.09.2012
У територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Чернівецькій області створено комісію зі спеціального розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався з працівником підприємтсва "Сторожинецький держлісгосп АПК".
 
Комісія, яка вже розпочала роботу, має з'ясувати  причини й обставини аварії, в якій смертельно травмувався лісник.
 
Потерпілий перебував за кермом власного автомобіля й рухався дорогою сполучення між населеними пунктами: містом Сторожинцем та селом Старі Бросківці.
 
За попередньою версією, він не впорався з керуванням й допустив зіткнення із зустрічною машиною. Трагедія мала місце у робочий час по дорозі до контори лісництва  ще 18 вересня.
 
Повідомлення про нещасний випадок до територіального управління Держгірпромнагляду надійшло  тільки 25 вересня, що є фактом груброго порушення пункту 10 " Порядку проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві", у якому мовиться: роботодавець зобов'язаний повідомити про настання нещасного випадку відповідний інспекторський орган впродовж однієї години за допомогою використання засобів зв'язку та впродовж доби на паперовому носії.
 
Комісія продовжує роботу.