(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Підприємства області перевіряють на готовність до зими

05.09.2012

В області тривають перевірки стану готовності об'єктів життєзабезпечення населення, об'єднаних диспетчерських та аварійних служб житлово-експлуатаційних організацій до роботи в осінньо-зимовий період.

Інспекторами управління Держгірпромнагляду  в Чернівецькій області, зокрема, проведено обстеження Новоселицького, Хотинського, Кіцманського РЕМів, ПАТ ЕК "Чернівціобленерго" .

Встановлено, що на зазначених підприємствах розроблено заходи з підготовки до зими та організовано належний контроль їх виконання. проводиться комплектація аварійним запасом опор, кабельної продукції та комплексними трансформаторними підстанціями.   

Перевірено також  підприємства житлово-комунального  господарства Вижницького, Заставнівського, Новоселицького та Сторожинецького районів. Виявлено низку недоліків. Так, у КП "Сторожинецьке ЖКГ" не проводиться періодична перевірка димовентиляційних каналів, відсутні акти ущільнення підземних інженерних комунікацій. Аналогічні порушення виявленні також у Вашківському ВУЖКГ та Заставнівському житлово-експлуатаційному управлінні тепловодозабезпечення.

За результатами перевірок, в одному випадку заборонено експлуатацію обладнання, до адміністративної відповідальності притягнуто двох посадових осіб, у тому числі й одного першого керівника.