(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Підбито підсумки роботи за перше півріччя 2012 - го

02.08.2012

Сьогодні у  територіальному управління Держгірпромнагляду в Чернівецькій області відбулося розширене засідання колегії, на якому підбили підсумки роботи за перше півріччя нинішнього року та окреслили плани на майбутнє.

Участь у колегії взяв начальник управління нагляду на виробництвах й об’єктах підвищеної небезпеки Держгірпромнагляду України Валерій Морозов. 

 
У ході роботи колегії було відзначено, що за шість місяців 2012 року на виробництві в області сталися 19 нещасних випадків (це на третину менше, аніж за аналогічний період минулого року).
 
Зниження кількості нещасних випадків відбулося у будівництві, машинобудуванні , на підприємствах з виробництва деревини та виробів з дерева, у житлово-комунальному господарстві та на автомобільному транспорті.
 
 Однак допущено зростання травматизму у лісовому господарстві, на підприємствах соціально-культурної сфери.
 
Зазначалося, що переважна більшість нещасних випадків відбувається через людський фактор. Недолугість, недосконалість, безвідповідальність, а часто й не фаховість стають причинами травмувань працівників на виробництві.
 
На необхідності підвищення показників у наглядовій діяльності територіального управління акцентував у своєму виступі начальник управління нагляду на виробництвах й об’єктах підвищеної небезпеки Держгірпромнагляду України у Чернівецькій області Валерій Морозов.