(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


28 квітня — Всесвітній день охорони праці!

28.04.2010

Сьогодні, з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці в Україні та вшанування пам’яті загиблих на виробництві працівників, Держгірпромнагляд провів в парку «Відрадний» акцію по закладенню алеї «Охорона праці».

Під час заходу була здійснена висадка молодих дерев, в якій брали участь Сергій Сторчак, голова Держгірпромнагляду, Віктор Сівець, заступник голови Київської міської державної адміністрації та Василь Костриця, Національний координатор Міжнародної організації праці в Україні.      

Акція є символічним закликом до об’єднання зусиль усього суспільства по збереженню життя, здоров’я і працездатності громадян, а також необхідності формування культури безпеки праці.

Довідково: День охорони праці в Україні установлений Указом Президента від 18 серпня 2006 року, згідно якого метою відзначення цього свята є привернення уваги органів державної влади, суб’єктів господарювання та громадськості до проблем в сфері охорони праці. За рекомендацією МОП у 2010 році захід проводиться під девізом «Управління ризиками та профілактика у сфері праці в нових умовах».